You are not connected. Please login or register

Go to page : Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 2 of 3]

1 Shopping centar on Sun Sep 11, 2011 11:03 am

*Bella Swan*
avatar
First topic message reminder :

Uzivanje u shoppingu.
Radnje








26 Re: Shopping centar on Wed Sep 21, 2011 9:45 pm

*Bella Swan*
avatar
Uzdahnula je i ugrizla se za usnu.Ovo joj je bilo previse cudno.Sta to treba da mu znaci? Uzdahnula je."Hvala." Rekla je dok je dizala tubice.







27 Re: Shopping centar on Wed Sep 21, 2011 9:51 pm

Emma Cullen
avatar
Lana joj je pomogla i podigla ostale tubice. Jerry se okrenuo i krenuo ka njima. "Lano, zašto čučiš?" 'Ne brini, neće mi biti ništa. Samo sam pomogla devojci da pokupi tubice.' Nasmešila se i pogledala u nju. 'Mora da te je ova ludača uplašila.'







28 Re: Shopping centar on Wed Sep 21, 2011 9:54 pm

*Bella Swan*
avatar
"Ja...ovaj...onako." Promrmljala je ne bas razgovetno.Lana je delovala prilicno fina,ali sta je ona znala o tome.Ako sam dobro upamtila ona je bila sa Mike-om,on je bio sa Mirandom ranije. "Hvala." Rekla je i uspravila se.Uzdahnula je i pogledala Jerry-ja.







29 Re: Shopping centar on Wed Sep 21, 2011 9:58 pm

Emma Cullen
avatar
Štrecnuo se kada je čuo njen glas, a onda ju je pogledao pravo u oči kada se uspravila. "Zdravo." Lana se uspravila i stala pored njega smešeći se.







30 Re: Shopping centar on Wed Sep 21, 2011 10:00 pm

*Bella Swan*
avatar
"Zdravo." Rekla je nevozno i prosla slobodnom rukom kroz kosu sklanjajuci je sa lica.







31 Re: Shopping centar on Wed Sep 21, 2011 10:09 pm

Emma Cullen
avatar
Gledao je nju i nije znao šta da joj kaže. Lana ga je povukla. 'Hajde, Jerry, da kupimo parfeme i da idemo dalje.' Nije čuo šta mu je Lana govorila sve dok nije viknula. 'Jerry!' Skrenuo je pogled sa Lare i pogledao u nju "Da." 'Ti me ne slušaš?' Gledala je u oboje.







32 Re: Shopping centar on Wed Sep 21, 2011 10:11 pm

*Bella Swan*
avatar
Gledala je u njega,a onda se i sama cimnula kada je Lana viknula."Mislim da ne bi trebao onoliko da uznemiravas trudnu zenu.Moze da joj se slosi." Rekla je tiho ali razgovetno. "Cestitam ti...oboma." Rekla je kada je pogledala u Lanu.







33 Re: Shopping centar on Wed Sep 21, 2011 10:20 pm

Emma Cullen
avatar
"Lana nije uznemirena." Lana se nasmešila 'Da, nisam! Uz Jerry-ja sam uvek sigurna.' Jerry je opet vratio pogled na nju. 'A kako ti znaš da sam ja trudna?' Lana ju je sumnjičavo pogledala.







34 Re: Shopping centar on Thu Sep 22, 2011 7:40 am

*Bella Swan*
avatar
Pogledala je u Lanu kada je progovorila a zatim vratila pogled na Jerry-ja."Nisam mislila na Lanu nego na...pa ustvari ne secam se da se doticna gospodjica predstavila." Pogledala je ka vratima gde je Jenny odjurila."Mada mi se cini da si je oslovio sa Jenny."
Pogledala je u par tubica koje su joj ostale u ruci i stavila ih na policu,jos uvek je bila nervozna i nije znala kako da 'pobegne' odatele.







35 Re: Shopping centar on Thu Sep 22, 2011 6:03 pm

Emma Cullen
avatar
Nasmejao se "Jenny, trudna? To je budalaština. Ona mrzi decu. A i ako jeste, moje nije." Rekao je potpuno siguran u to. 'Čekaj, vi se poznajete?' Pogledala je u Laru pa u Jerry-ja i onda je shvatila. 'Ti si Lara?'







36 Re: Shopping centar on Thu Sep 22, 2011 6:38 pm

*Bella Swan*
avatar
Poverovala mu je jer je Jenny rekla kako se Jerry veoma raduje detetu sto je ocigledno bila laz."Ne znam da li je lagala ili ne." Slegla je ramenima,razmisljaljuci o ostalim stvarima sto je Jenny rekla."Da,ja sam Lara." Rekla je tiho.







37 Re: Shopping centar on Thu Sep 22, 2011 6:44 pm

Emma Cullen
avatar
'A koga briga za nju?' Ubacila se Lana i nasmešila se Lari pruživši joj ruku. 'Drago mi je, ja sam Lana.' Jerry je gledao u Laru.







38 Re: Shopping centar on Thu Sep 22, 2011 6:47 pm

*Bella Swan*
avatar
Lara je nekoliko trenutaka zbunjeno gledala u Lanu."Drago mi je...Ja sam Lara." Pruzila joj je ruku i rukovala se sa njom.







39 Re: Shopping centar on Thu Sep 22, 2011 6:50 pm

Emma Cullen
avatar
'Drago mi je što sam te upoznala.' Ljupko joj se nasmešila. Jerry-ju je zazvonio telefon pa se malo udaljio od njih kako bi se javio.







40 Re: Shopping centar on Thu Sep 22, 2011 6:53 pm

*Bella Swan*
avatar
Pogledala je u Jerry-ja pa je uzdahnula."I meni je drago." Rekla je,ne svesna da je to vec rekla."Ovaj...trebala bih da idem." Rekla je delujuci pomalo izgubljeno.







41 Re: Shopping centar on Thu Sep 22, 2011 7:19 pm

Emma Cullen
avatar
Pogledao je u nju i javio se na telefon. 'Oh, izvini. Nisam htela da te zadržavam.'







42 Re: Shopping centar on Thu Sep 22, 2011 7:25 pm

*Bella Swan*
avatar
Nasmesila joj se iskreno."Ne zadrzavas me,usla sam da kupim nekoliko stvari koje mi ne trebaju." Slegla je ramenima."Videla sam tekst o tebi u novinama,poslusala sam nekoliko saveta." Rekla je malo opustenije,ali je i dalje bila prilicno nervozna.

(Ne znam je l' ona dekoraterka al nek bude da jeste xD )







43 Re: Shopping centar on Thu Sep 22, 2011 7:38 pm

Emma Cullen
avatar
*Jeste ona xD*

'A mi smo došli po parfeme. Tačnije Jerry', nasmešila se. 'Oh, pa to je divno što su ti moji saveti pomogli.'







44 Re: Shopping centar on Thu Sep 22, 2011 7:41 pm

*Bella Swan*
avatar
Setila se slike nje i Jerry-ja i osmeh joj je izbledeo."Jeste.Dnevna soba stvarno izgleda kao preporodjena.Nisam znala da nekoliko detalja toliko utice na izgled prostorije." Rekla je pomalo odsutno.







45 Re: Shopping centar on Thu Sep 22, 2011 7:45 pm

Emma Cullen
avatar
Pogledala je u nju. 'Među nama više nema ničeg, a ničeg nije ni bilo. Veza nam je bila čisto prijateljska.' Lana je smatrala da treba to da joj pojasni. 'Dao mi je dozvolu da radim šta hoću.'







46 Re: Shopping centar on Thu Sep 22, 2011 7:48 pm

*Bella Swan*
avatar
Znala je sta joj prica i zacrvenela se."Ne tice me se." Pocesala se po vratu."Pa...idem sada.Trebam da platim ovo i...pa vidimo se." Rekla je vise reda radi nego sto je mislila da ce da se vide ponovo.Pogledala je u Jerry-a koji je bio malo iza Lane i krenula ka kasi.







47 Re: Shopping centar on Thu Sep 22, 2011 8:12 pm

Emma Cullen
avatar
Lana je pogledala u nju. Jerry je završio razgovor i došao do nje. "Gde je..." Odmahnuo je glavom. "Ništa. To je bio Mike, pozdravlja te." 'Otišla je.' "Vidim."







48 Re: Shopping centar on Thu Sep 22, 2011 8:15 pm

*Bella Swan*
avatar
Polako je dosla do kase disuci duboko da se smiri.Trudila se da sabere misli ali joj nije polazilo za rukom.Ono sto joj je Jenny rekla nije imalo smisla,ali onda je tu i ono sto je Jerry rekao onda u toaletu kluba.Ali Jerry je rekao da je Jenny lazljivica.Mozda je lagala u vezi svega.Ali to nema smisla. Trenutno joj nista nije imalo smisla.Dosla je do kase i stala u red.







49 Re: Shopping centar on Thu Sep 22, 2011 8:27 pm

Emma Cullen
avatar
"Kupiću parfem drugi put, a sad hajdemo na ručak." Nije hteo da je tera da se opet sretnu na kasi. 'Odlično, gladna sam kao vuk.' Nasmejao se.







50 Re: Shopping centar on Thu Sep 22, 2011 8:30 pm

*Bella Swan*
avatar
'Gospodjice!!!' Cula je kako je neko viknuo,trgla se i zamalo pala,ali se uhvatila za pult i nekako odrzala ravnotezu."Izvinjavam se.Zamislila sam se." Gurnula je svoje proizvode ka njoj.Nije bila svestna da se toliko zamislila.







Sponsored content

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 2 of 3]

Go to page : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum


Create a forum on Forumotion | © PunBB | Free forum support | Report an abuse | Forumotion.com